2009. szeptember 29., kedd

Sziasztok!
Sajnos nincs nagyon időm hímezgetni, lefoglal a munka, meg az alvás, és mostmár angolra is járok.
A kanadai élményeink és tapasztalataink szintén egy blogban foglalom össze, foglaljuk össze, ami ugyan meghívós, de ha szeretnétek vagy szeretne valaki közületek az olvasója lenni, érdekli, hogyan tudunk itt elindulni, ha tudunk, akkor nagyon szívesen meghívom, csak egy e-mail írjon ide: annidoki@gmail.com
Nagyon szívesen írnék ide is hosszabb összefoglalót, de sajnos kevés időm van, és a család is rágja a fülünket, hogy cseverésszünk a skype-no :)

2009. szeptember 22., kedd

Üdvözlet Kanadából!


Minden kedves keresztszemes barátomat és virtuális barátomat szeretném egy öleléssel üdvözölni a világ másik végéről!!

Képzeljétek a Wal Mart-ban (ami olyan itt, mint a Tesco), Dimensions készletek, Anchor osztott hímzők, mindenféle anyagok, és az összes egyéb kiegészítő csak úgy ott a polcokon!! Sok olyan különleges dolog, amiért Magyarországon mindent feljártam, mégse találtam sehol.... :) Ja, és az összegekről: A4 méretű plastic canvas kb. 200 forint átszámítva!!!! És még nem találtam igazi kézimunka boltot, ott mindenképpen akarok csinálni pár fotót :)
A Dahlbeck képecske végül párna lett, egy jótevőnek készült ajándékba itt Kanadában. Majd még írok, most nem tudunk aludni az időeltolódás miatt... :)

2009. szeptember 7., hétfő




Tudod, néha úgy érzem, a szerelem csak egy csíny, amit a természet űz velünk azért, hogy így hozhasson a világra még több bömbölő csecsemőt.....

2009. szeptember 4., péntek

Más vizeken

Új munkába kezdtem, nem mintha az afrikai képemet nem szívesen csinálnám, ám ez ajándékba készül, és nincs is rá túl sok időm.
C. Dahlbeck a tervező és panamára készül. Még nem tudom, hogy kép lesz-e belőle vagy esetleg párna. Mindenesetre jó végre valami mással is foglalkozni, mint a tanulás. Bár még tegnap is reggel 8-tól délután kb 5-ig rezidensfelvételizni voltam :) Legalább felvettek mindenhova, ahova beadtam :)







xszemes webbolt játék


Ezekből a csodás ajándékokból tudhat a magáénak az a szerencsés, aki játszik a megújult xszemes webbolt-tal. Még könyvjelzős játékot is hirdettek!! Érdemes utánanézni!