2009. augusztus 7., péntek

Megint mutogatok :o)Végre kész a kép egész bal oldala! A maszk kontúrozása közben most kicsit leakadtam, azt valamiért nem volt kedvem csinálni... De végül tegnap este rávettem magam, és nem bántam meg, mert sokkal jobban néz ki... szóval valamilyen szinten sikerélmény :)

Tegnap elvileg elkészültek a képek is a keretezőnél, de nem volt időm elhozni őket, beadtam a zulukákat is, meg végre valahára a nimue képemet is. Kicsit leakadtam, hogy mennyibe fog kerülni (5000 és még valamennyi, a nimue képnek ráadásul hozott kerete lesz), megmondom őszintén, hogy nem néztem meg, mennyibe kerül a zulukák keretének mérete, mert annyira megtetszett (igazi faragott afrikai mintás, azt hiszem vagy 3-3,5 cm vastag), hogy egyből azt akartam. Aztán már itthon pislogtam, hogy majdnem 4000..... (métere) úgyhogy sikerült beleválasztanom. De annyira szép!!! Remélem, ma már meg tudom mutatni.

A hétvége amúgy nagyon klassz volt, de mindjárt illusztrálom 1-2 képpel :)

2 megjegyzés:

En írta...

Szép az afrikai képed nagyon! :))))
Kíváncsi leszek a keretezett képeidre ;)
A keretezés mindig egy lutri... én legutóbb Darvasékhoz vittem. Meglepődtem, hogy máshoz képest milyen olcsó :) Gyorsan és szépen dolgoznak, én legutóbb megvártam! a keretezést. Náluk ezt is lehet :D

Timici írta...

nagyon szépen haladsz;o)
nem bírtam ki, tegnap én is kinyomtattam a mintát:D még barátkozom vele és azt sem tudom, hogy van-e minden fonal, szóval nem holnap vágok bele, de most már tuti, hogy kihímzem vmikor;o)