2009. december 13., vasárnap

Képek az életemből....

Aminek nagyon örültem: Tegnap találtam a fenti girlandot, mindössze 600 Ft-ért :) Máris feltettük a boltívünkre, és szerintem nagyon szép lett! Elképzelhető, hogy karácsony után se vesszük le, mert nem teljesen ünnepi jellegű.

Ezeket a könyveket szereztem be az elmúlt napokban :) Lesz mit olvasgatnom :)
És persze hímezgettem az elefánimat is, kinőttek a lábai és az ormánya! (Még nem mind, így igencsak elborulni :) Mindig megfogadom, amikor valami ilyen nagy munkával elkészülök (bár ilyen nagyot azért még sose csináltam), hogy legközelebb csak sokkal kisebbeket fogok, hogy el is készüljön ebben az életben, de aztán megint beleszeretek egy hatalmss képbe, és persze az kell, minden áron... :)
Holnap viszont már ismét dolgozok, mivel meggyógyultam, ha tetszik, ha nem :o)

És persze szeretnék minden kedves Barátomnak nagyon kellemes adventi készülődést kívánni! (Hát nem gyönyörű ez a kép??)


4 megjegyzés:

Kriszti írta...

Jók a könyvek!
A Színes fátyolt könyvben is nagyon jó, de feltétlenül nézd meg a filmet, nagyon szép a képi világa!!A befejezése nem ugyanaz, mint a könyvben olvasott...:-))

Jucus írta...

Nagyon tetszik az utolsó előtti képen a karácsonyfa, a mögötte látszó havas kilátás, és az alá pakolt ajándék kupac:-) Na, ez már igazi karácsonyi hangulatot áraszt!

amilgade írta...

Mennyi könyv!! :-) A beszámolókat várom majd róluk.

A karácsonyfás kép gyönyörű!! Jaj de szeretnék egy ilyen nappalit én is, egy ilyen fával együtt!!!!!!

Timici írta...

jól halad az elifánid;O)
a "fácska" csodás! én még életemben nem láttam ekkora csúcsdíszt!:D
örülök, hogy meggyógyultál, mégha ez munkát is jelent, az egészség mindennél fontosabb! mondom én 2 beteg kisgyerekkel:S