2010. január 10., vasárnap

Pillanatkép!

Ami 2 nappal ezelőtti pillanatot rögzített, de azért látszik, hogy már finisben vagyok :) Keretezésen és elkövetkező terveken gondolkodok....
Már nagyon várom, hogy kész legyen, ezért most többet hímzek, mint korábban.... Időm is több van, még a jövő héten nem dolgozok: tanfolyamon vagyok, annak meg vége van legkésőbb délután 2-kor (de inkább hamarabb).
A ma délutáni programom is tök klassz: megnézzük az Avatart 3D-ben :) Láttátok már? Eddig mindenkitől azt hallottam, hogy nem érdemes kihagyni!

5 megjegyzés:

Mónika írta...

Tényleg nem sok van már vissza! Milyen keretre gondoltál?
Nagyon kellemes a dal is, ami szól az oldaladon. Ki az előadó?

Ani írta...

A dal Marit Larsen-é :) Most ez a kedvencem!
Valamilyen faragott keretre gondoltam, olyasmire esetleg, amilyen a zuluknak van! Az a fajta keret volt 4 féle színben, de más afrikás nem volt annál a keretezőnél :( Pont ugyanolyat viszont nem szeretnék, mert nem lesz távol egymástól a két kép... Meg fogom nézni más keretezőnél is, csak sajnos azt is volt vagy 3000 kereteztetni!

Mónika írta...

Ne is mondd! A babaköszöntő keretezése 4000 Ft volt, majdnem dobtam egy hátast, mikor meghallottam. Mondjuk nem lett kis kép végül, de akkor is. Előre félek, hogy a macik mennyibe fognak kerülni^^

Kriszti írta...

Nagyon szépen alakul. Bárcsak Nekem lenne ilyen gondom, hogy itt tartok ezzel a képpel, és a kereten töprengjek.

xJuDesign írta...

Ani, csodaszép!!! Nagyon várom már, hogy láthassam bekeretezve is:-) Valami jó kis autentikus keretben tudom elképzelni.