2010. február 13., szombat

Világítótorony

Nem is tudtam, hogy így szeretem a világítótornyokat.... mióta elkezdtem ezt a párost, azóta mindig ilyen mintákat keresgélek a neten. Lehet, hogy csinálok még :o)

 

 Olyan kirándulhatnékom volt egész héten.... mentem volna bármerre, csak kicsit el innen, de persze ygik hétvégén se volt még ilyen rossz idő idén, mint most... Nálunk legalábbis esett az eső/havas eső és fújt a szél. Így mindössze bevásárolni kirándultunk, ami persze nem egy nagy izgalom, de még így sem élveztem ezt a sz*** időt... 
Úgyhogy délután hímezgettem kicsit, közben Sanya audiovizuális élményeknek hódolt (én is kicsit, bár én főleg hallgattam): Szellemekkel suttogó, utolsó szinkronos évad. Az ijesztgetős-túlvilágos sorozat képe igencsak átformálódott bennem ijesztgetős-túlvilágos-de-nagyon-érzelmes szintűvé, ami az én szememben plussz pontot jelent. Hm.... sajnos ilyen vagyok. A szívembe zártam.

3 megjegyzés:

Jucus írta...

Nagyon szépen haladsz ezzel a csodás világítótoronnyal:-)
Sajnos Szombathelyen is szeles, viharos az idő, és rettentő hideg van... Egész nap bent gubbasztottam, csináltam a muszáj-dolgokat. De pár órája ismét a Kinkade képen ügyködök, holnap készítek fotót:-)

Lonci írta...

Szép a torony és az anyagod is tetszik hozzá.:-))) Itt (Győr) 40 cs-es hó van főleg a hófúvás miatt a kertben!

amilgade írta...

Ha én is ezt a szépséget hímezném, én is elvágynék otthonról!! ;-) De jó volna egy világítótorony közelében lenni, mondjuk Key West-en! :-)