2010. április 16., péntek

Áááááá....

Vicces volt a tegnap estém.... Nagy hévvel leültem csinálni a második világítótornyot és egy csomót haladtam vele. Alig várom már, hogy elkészüljön, pontos terveim vannak a keretezésre vonatkozóan... De lényeg a lényeg, hogy a célomhoz egy cseppet sem kerültem közelebb, hiszen szinte mindazt, amit tegnap kihímztem, kb. kétszer annyi idő alatt ki is bontottam, mert felcseréltem 2 színt :( Az 1 lépést előre, kettőt hátra tipikus esete. Utálok bontani, ráadásul persze nem homogén a minta, el is varrtam a végét, szóval a hegyes ollómmal vágtam ki minden 4.-5. szemet és úgy próbáltam visszabontani, hogy a többi rész megmaradjon szépen.... Ááááá....!

Hétvégére viszont gyönyörű időt mondanak (hiszem, ha látom!). Kinek mi a terve? Mi valószínűleg állatkertezünk.... Hiába, hazavágyom :) Meg biciklizni.... Bár ezt most el se tudom képzelni. Már téli garbót kellett felvennem a 15 fok alatti kabátommal, szóval nagyon súlyos a helyzet nálunk. És eső is van kilátásban... Hogy lesz ebből holnapra szép idő??

2 megjegyzés:

*kateee írta...

Nálunk az oviban lesz udvarrendezés, festés, komosztálóépítás, ilyesmi... a jó idő reményében persze :) Szóval most sem fogunk unatkozni... Nektek pedig jó állatkodást :D

Kriszti írta...

Jujj, visszabontani én sem szeretek, de a te világítótornyos csodaszép lesz, így megéri.:-)
Mi játszóterezni fogunk, bár errefele olyan szél van, hogy nem lesz túl kellemes.